Calendarul de colectare pentru localitatea ISALNITA jud. DOLJ

Calendarul de ridicare al deseurilor,pe tipuri si categorii poate fi accesat la urmatoarea adresa :

https://www.iridexsalubrizare.ro/calendar/isalnita


>> Modalitatea de gestionare a deseurilor periculoase generate in gospodarii se realizeaza dupa cum urmeaza :

  • in cadrul unor campanii organizate de primarie si operator,cu ajutorul hazmobilelor,periodic,la date si locatii bine stabilite de comun acord intre administratiile publice locale si operatorul de salubrizare.In locatia si data stabilita,hazmobilul stationeaza minim 4 ore.Populatia este instiintata de aceste date si locatii si aduce deseurile la hazmobil,fiind preluate cu titlul gratuit daca sunt in cantitate de pana la 20 de kg.

  • la cererea populatiei,tariful pentru colectarea separata de la populatie si transportul deseurilor periculoase din deseurile menajere ce cuprind cantitati peste 20 de kg fiind de 8.21 lei / kg fara TVA.

 

 

 

Rezultatele colectarii selective a deseurilor, pe categorii si a valorificarii acestora pentru anul 2021, pot fi accesate aici.

Declaratia privind taxa de salubrizare

DECLARAŢIE DE IMPUNERE

 

In vederea stabilirii cuantumului taxei de salubrizare pentru utilizatorii casnici. Cetățenii care locuiesc la bloc/casă trebuie să atașeze la anexa1 o copie după CI pentru toți care locuiesc la adresa respectivă, certificat de naștere (minori) și adeverință de la asociația de proprietari (doar pentru persoanele care locuiesc la bloc) din care să reiasă numărul persoanelor din imobil.

Pentru a intra in posesia unei pubele de deseuri menajere,respectiv,o pubela de deseuri reciclabile este necesar sa completati cererea de mai jos :

 

Declaratiile de impunere se depun dupa cum urmeaza :

  • pe adresa de e-mail impozite@isalnita.ro;

  • la sediul primariei (compartimentul de impozite si taxe locale)

Sari la conținut