Proiect ambiţios la Işalniţa: parc de promenadă cu teatru de vară

30-07-15 Administrator 0 comment

Proiect ambiţios la Işalniţa: parc de promenadă cu teatru de vară

 

Sursă: http://www.dolj.radicalonline.info/proiect-ambitios-la-isalnita-parc-de-promenada-cu-teatru-de-vara.html

 

Ovidiu Flori, primarul comunei Işalniţa, s-a gândit să transforme un teren viran, de 11.000 metri pătraţi, într-un parc de promenadă cu teatru de vară.

Primarul comunei Işalniţa, Ovidiu Flori, are planuri mari pentru cetăţenii localităţii pe care o conduce. Pe principiul nimic nu se iroseşte, totul se reinvesteşte, Ovidiu Flori s-a gândit cum să transforme un teren viran plin de gunoaie şi ciulini, în suprafaţă de 11.000 metri pătraţi, într-un parc de promenadă cu teatru de vară şi o sală de conferinţe. Terenul aparţine Primăriei, iar faptul că la Işalniţa activităţile cultural-sportive se ţin pe stadion, aceste lucruri l-au impulsionat pe edil să facă ceva pentru a rezolva situaţia cât mai elegant.

Ovidiu_Flori-primar_Isalnita-240x135“Vreau să fac ceva frumos pe acest teren, de impact. Momentan toate acţiunile care au loc în comună se ţin pe stadion. Astfel, prin realizarea acestui proiect ambiţios am putea organiza evenimentele foarte elegant şi într-un cadru plăcut. Încercăm să prindem acest proiect pe fonduri europene, în funcţie de costuri şi disponibilitate. Încercăm prin Gal Colinele Olteniei, sau Zona Metropolitană, ori fonduri de la Ministerul Dezvoltării. Momentan am lucrat cu un proiectant pentru faţada parcului cu absolut tot ce ar include acesta.”, a declarat Ovidiu Flori, primarul comunei Işalniţa.

Edilul îşi doreşte o sală de conferinţe şi festivităţi cu 400 de locuri, un teatru de vară şi un parc de promenadă toate în acelaşi loc, pe acelaşi teren.Sari la conținut