Primarul Ovidiu Flori le pregătește o sărbătoare pe cinste locuitorilor din Ișalnița

01-09-15 Administrator 0 comment

 

Sursă:  http://oltenia24.ro/index.php?mod=stiri&id=22662&title=Primarul-Ovidiu-Flori-le-pregate%C8%99te-o-sarbatoare-pe-cinste-locuitorilor-din-I%C8%99alni%C8%9Ba.html

 

    Ediția a XV-a a Zilelor comunei Ișalnița se va desfășura, în acest weekend, 05 – 06 septembrie. Locuitorii comunei doljene vor avea parte de cele mai frumoase surprize din partea edilului șef. Cei mai în vogă soliști vor urca pe scena amplasată în comuna Ișalnița și îi vor încânta pe cei prezenți, veniți la sărbătoarea comunei.

11948079_1001385746549938_2124669654_n

Două zile de sărbătoare, cu distracție, mâncare bună și multă muzică de calitate îi așteaptă pe locuitorii comunei Ișalnița. Cu mic, cu mare, localnicii din zonă, dar și craioveni vor veni la stadionul din localitate, unde se vor desfășura Zilele comunei Ișalnița. Numeroase vedete din România vor putea fi văzute pe scena din localitate. Delia, Dorian Popa, Mariana Ionescu Căpitănescu, Marcela Fota, Cristian Bănățeanu, Eliza Calafeteanu, Geani Marian Mălăescu, Luiza Dumitra, Francesca Wettengel, Olguța Berbec, Valentin Andrei și Iuliana Boabă vă așteaptă la marea sărbătoare, însă primarul comunei Ișalnița, Ovidiu Flori, a pregătit și alte suprize pentru cei care locuiesc aici. „O să fie cel mai frumos spectacol. Locuitorii comunei Ișalnița merită să aibă parte de o sărbătoare frumoasă, cu tot ce trebuie. A fost un an în care am deranjat cu anumite investiții, dar lucrurile se vor aranja încet, încet, iar locuitorii vor beneficia de tot ce s-a făcut pentru ei. Îi aștept pe toți să vină la Zilele comunei, să se relaxeze, să se simtă bine și să se bucure de această sărbătoare, care este a lor”, a spus primarul comunei Ișalnița, Ovidiu Flori.



Sari la conținut