Primarul Ovidiu Flori: În comuna Ișalnița se construiește una dintre cele mai mari Săli de Sport

21-04-16 Administrator 0 comment

Ovidiu_Flori-primarul_comunei_Isalnita-240x135Primarul comunei Ișalnița, Ovidiu Flori, a dovedit în toți acești ani, de când a ocupat acest fotoliu, că este un bun gospodar. Comuna Ișalnița este de nivel european, de la infrastructură, școală, grădiniță și până la parcuri și spații verzi. Unul dintre proiectele cele mai mari ale primarului Ovidiu Flori este construirea uneia dintre cele mai mari Săli de sport.

Ovidiu Flori, primarul comunei Ișalnița, unul dintre cei mai tineri primari ai județului Dolj, a arătat că se poate implicându-se în numeroase proiecte. Edilul a realizat că viitorul sunt copii și că trebuie să investească în educarea lor. Școala și grădinița arată mai bine decât multe unități școlare de la oraș. Au fost amenajate terenuri de tenis, handbal și fotbal, iar acum se lucrează la Sala de sport. Nu trebuie să omitem nici Sala de festivități a școlii care arată foarte frumos, curățenia care este la ea acasă și nici locul de joacă din curtea grădiniței.

“Legat de partea de învățământ aș putea spune că a fost o prioritate pentru administrația comunei Ișalnița. Am finalizat localul de școală ]n 2009, localul de grădiniță în 2012. Sala de sport era o prioritate pentru localitatea Ișalnița. Demersurile au început în anul 2008, când am depus prima solicitare către Compania Națională de Investiții. În anul 2014 ne-am readresat către Compania de Investiții. Am fost prinși în programul de Investiții pentru anul 2014 și deja suntem în execuție. Finalizarea acestui obiectiv de investiții fiind undeva în luna iulie 2016. Este o investiție pe care noi ne-o doream. Avem un Complex școlar grădiniță, școală, teren de tenis, teren de handbal, teren de fotbal, numai că toate aceste activități pe perioada de vară se desfășurau în condiții normale, iar în perioada de iarnă erau suspendate neavând o sală de sport. Mulțumim Guvernării Ponta pentru faptul că am fost prinși în acest proiect. Este o sală foarte frumoasă care are 180 de locuri. Sunt două de nivelul acesta în toată țara. Constructorul respectă graficele de lucru. Sunt oameni serioși care își doresc să termine mai devreme decât termenul stabilit de Compania Națională de Investiții”, a declarat primarul comunei Ișalnița, Ovidiu Flori.

 

Investiții cu rezultate

Pentru că Primăria Ișalnița a făcut investiții în învățământ, rezultatele nu au întârziat să apară. Elevii au reușit să câștige concursuri și olimpiade, iar pentru acest lucru Primăria și Consiliul Local îi premiază cu o excursie.

“La nivelul construcțiilor și investițiilor au început să apară și rezultatele. Copiii noștri participă la toate concursurile, olimpiadele județene. Avem premii câștigate. Împreună cu Consiliul Local Ișalnița, în fiecare an, celor care obțin premii la nivel județean recunoscute de către Inspectoratul Școlar, merg într-o excursie. Ei își aleg destinația, trei zile, plătit de Consiliul Local Ișalnița”, a spus Ovidiu Flori.

sursa: oltenia24Sari la conținut