IȘALNIȚA: ÎNCEP LUCRĂRILE LA ”SALA DE SPORT CU TRIBUNĂ 180 LOCURI”, ÎN VALOARE DE 3.500.000 LEI

02-09-15 Administrator 0 comment

Primăria Ișalnița a primit autorizație de construcție de la Compania Națională de Investiții pentru executarea lucrărilor de construcții la obiectivul de investiții ”Sala de sport cu tribună 180 locuri – comuna Ișalnița, județul Dolj”, în valoare de 3.500.000 lei.

Sursa:  http://www.staredefapt.ro/2015/09/02/isalnita-incep-lucrarile-la-sala-de-sport-cu-tribuna-180-locuri-in-valoare-de-3-500-000-lei/ 

cni-isalnita

Lucrările de construcție autorizate vor începe la data de 07.09.2015, iar firma care le va executa este SC CONCELEX SRL, cea care a realizat și proiectul.

Această investiție a fost anunțată de primarul comunei Ișalnița, Ovidiu Flori, încă din luna martie a acestui an.

“S-a depus prima dată un proiect de acest gen în anul 2008, tot cu CNI-ul. Acum am reuşit să mergem până la capăt.

Vom avea o sală de sport de 180 de locuri pe o suprafaţă de 3300 metri pătraţi. Terenul pe care se va construi sala aparţine Primăriei şi a fost pus la dispoziţia CNI cu obligaţia să nu se schimbe destinaţia clădirii.

Era nevoie de o sală de sport la Işalniţa pentru că la noi este o activitate sportivă intensă şi nu aveam o astfel de sală. Momentan activităţile sportive se desfăşoară într-un amplasament improvizat.

Avem două echipe active de fotbal ACV Municipal Craiova care joacă în Divizia C şi Avântul Işalniţa care joacă în Divizia D.

Termenul de finalizare a construcţiei este de zece luni, iar acest lucru nu poate decât să ne bucure.”, declara în martie, pentru radicaldedolj.info, Ovidiu Floriprimarul comunei Işalniţa.Sari la conținut