INSPECTORUL ȘCOLAR GENERAL AL ISJ DOLJ, LAVINIA CRAIOVEANU, A DESCHIS ANUL ȘCOLAR ȘI LA IȘALNIȚA

14-09-15 Administrator 0 comment

 

Atăzi, 14 septembrie 2015, inspectorul școlar general al ISJ Dolj, Lavinia craioveanu, a participat la deschiderea anului școlar la Grădinița ”Voiniceii” din Craiova, la Colegiul ”Frații Buzești” Craiova și la școala din Ișalnița:

festivitate inceput an scoala isalnita - 14

Primarul comunei Ișalnița, Ovidiu Flori, s-a arătat încântat că inspectorul general școlar Lavinia Craioveanu a acceptat invitația:

”Noi facem eforturi susținute în fiecare pentru ca școala și grădinița din Ișalnița să aibă condiții optime de funcționare. Cred că avem o școală și o grădiniță care oferă condiții foarte bune elevilor noștri.

Anul acesta, la deschiderea anului școlar 2015 – 2016, a fost alături de noi inspectorul școlar general al ISJ Dolj, doamna Lavinia Craioveanu, căreia îi mulțumim pentru că a acceptat invitația noastră. Prezența domniei sale la școala din Ișalnița ne-a onorat. Le doresc mult succes elevilor, dascălilor, dar și părinților”.

 

Sursa: http://www.staredefapt.ro/2015/09/14/inspectorul-scolar-general-al-isj-dolj-lavinia-craioveanu-a-deschis-anul-scolar-si-la-isalnita/

 Sari la conținut